AestheFill ·

1 minuta čtení

·

8. 9. 2023

Je nová revolučná výplň AestheFill tým tajomstvom večnej krásy, na ktoré sme čakali?

Premýšľali ste niekedy o tom či existuje spôsob, ako vrátiť čas a zastaviť starnutie bez toho, aby ste sa uchýlili k invazívnym zákrokom? Odpoveďou môže byť práve inovatívny tekutý lifting AestheFill, ktorý naša klinika ponúka ako prvá v Slovenskej republike. Čím sa líši od výplní, ktoré už poznáte? Poďme si o AestheFille povedať viac a preskúmať či jeho hlavná zložka, kyselina polymliečna, je kľúčom k odomknutiu večnej krásy.

V čom je taký revolučný?

Na rozdiel od väčšiny anti-agingových ošetrení nerieši len dôsledok, ale priamo základné príčiny starnutia, predovšetkým stratu kolagénu. Hlavnou zložkou AestheFillu je kyselina polymliečna, ktorá je už mnoho rokov používaná v medicíne na iné, ako estetické účely. Táto zložka je teda overená a maximálne bezpečná. Kyselina polymliečna v pokožke veľmi intenzívne stimuluje tvorbu kolagénu a pomáha tak zvrátiť známky starnutia.

Prečo je považovaný za jedno z najviac bezpečných ošetrení?

Po aplikácii AestheFillu vďaka jeho čistému a biokompatibilnému zloženiu nehrozia takmer žiadne alergické reakcie, zápaly, ani podráždenie. Kyselina polymliečna sa v tele po čase rozloží a postupne sa premení na oxid uhličitý a vodu. Tieto látky sú následne z tela úplne vylúčené a zanechajú za sebou len hladšiu, pevnejšiu a omladenú pokožku.

Prečo veríme, že si toto ošetrenie zamilujete?

Je to presne to, čo už dlhé roky hľadáme. Omladzujúce ošetrenie, vďaka ktorému budete vyzerať skvele bez toho, aby mal niekto šancu spoznať, čím to je. AestheFill nijako neovplyvňuje mimiku a nehrozí pri ňom, že vám spôsobí dojem objemnej opuchnutej tváre. Výsledky sú teda veľmi prirodzené a navyše dlhodobé. AestheFill totiž vydrží výrazne dlhšie, než väčšina dermálnych výplní a jeho efekt pretrváva až 2 roky.

 

AestheFill teda spĺňa všetky dôležité požiadavky - bezpečnosť, netoxické zloženie, účinnosť aj výdrž. Preto mu my hovoríme jednoznačne YES!

A čo vy? Povedzte YES a objednajte si svoj termín ošetrenia.

Neviete, či podstúpiť zákrok alebo operáciu? Radi vám poradíme.